用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(人教版)新教材2021-2022学年选择性必修第一册作业:Unit 3 Fascinating Parks Period Ⅳ Writing Word版(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本人教版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小943 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/12/3 8:53:11
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Originally called Santa Fe, the town of Santa Claus, Indiana, selected its new name in the 1850s. The United States Postal Service refused to set up a post office there because another town in Indiana had the same name, which inspired the town people to change the name of the town to Santa Claus.

In the early 1940s, industrialist Louis J. Koch bought 260 acres of land there to create the world's first theme park as a retirement project. He was troubled that the tiny hamlet of Santa Claus was visited by children who would be disappointed when they discovered Santa was not there. Then Santa Claus Land opened in 1946, offering a toy shop, toy displays, a restaurant, themed rides designed just for children, and, of course, daily appearances of Santa himself.

The history of the park is the story of a family which has, for seven decades, dedicated itself to providing millions of guests with good, old­fashioned family fun. Over the decades, Santa Claus Land flourished. Children from across the country came to sit on the real Santa's knee and whisper their Christmas wishes. Guests included Ronald Reagan, who stopped by in 1955.

As the park grew, the Koch family knew Christmas was not the only theme possibility for the park. In 1984, Santa Claus Land expanded to also include Halloween and Fourth of July sections, and the park's name was changed to a more appropriate one, Holiday World. In 1993, Splashin' Safari Water Park was added. In 2006, the park introduced a new holiday. The Thanksgiving section included a record­breaking new wooden roller coaster, The Voyage, which helped increase the park's seasonal attendance past the one­million mark for the first time. In 2013, TIME magazine named The Voyage the nation's best wooden roller coaster.

Throughout its history, Holiday World has set high standards for the theme park industry, with steadfast adherence to the values established in the family.

( D )1Why did a post office fail to be set up in Santa Fe?

ATo keep Santa Fe quiet.

BTo save money for the town.

CTo force the town to change its name.

DTo prevent people sending letters to a wrong address.

( C )2Which of the following can replace the underlined word hamlet in Paragraph 2?

APlay.    BPark.

CVillage.    DPost office.

( D )3According to the passage, what do we know about Holiday World?

AIt is a state business.

BIt is popular with children.

CIt has changed little since its foundation.

DIt is mainly for celebrating holidays.

( C )4What is the best title for the passage?

AA Theme Park About Santa in America

BThe Records of Holiday World

CHow Has Holiday World Developed?

DWhy Do People Love to Visit Holiday World?

答案及解析:

【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要介绍了主题公园假日世界的发展历史,以及这个主题公园的一些特色和理念。

1D 推理判断题。根据第一段中The United States Postal Service refused to set up a post office there because another town in Indiana had the same name, which inspired the town people to change the name of the town to Santa Claus. (美国邮政管理局拒绝在那里设立邮局,因为印第安纳州的另一个小镇也有同样的名字,这促使小镇的人们把小镇的名字改为Santa Claus)可推知,没有在圣达菲设立邮局是为了防止人们把信寄错地址。故选D

2C 词义猜测题。根据画线词后“of Santa Claus was visited by children who would be disappointed when they discovered Santa was not there”可知,Louis J. Koch担心孩子们会来参观这个名叫圣诞老人的小村庄,结果却发现那里并没有圣诞老人,而感到失望。即画线词意思是村庄。故选C

3D 细节理解题。根据倒数第二段中As the park grew, the Koch family knew Christmas was not the only theme possibility for the park. In 1984, Santa Claus Land expanded to also include Halloween and Fourth of July sections, and the park's name was changed to a more appropriate one, Holiday World. (随着公园的发展,Koch家族知道圣诞节并不是公园唯一的主题。1984年,圣诞老人乐园扩展到万圣节和独立日部分,公园的名字被改成了一个更合适的——假日世界。)以及The Thanksgiving section included a record­breaking new wooden roller coaster, The Voyage, which helped increase the park's seasonal attendance past the one­million mark for the first time.(感恩节部分包括一个打破纪录的新型木制过山车航行,这帮助公园的季节性游客首次超过100万人次。)可知,假日世界主要用于庆祝节日。故选D

4C 主旨大意题。根据最后一段“Throughout its history, Holiday World has set high standards for the theme park industry, with steadfast adherence to the values established in the family.”并结合文章主要介绍了主题公园假日世界的发展历史,以及这个主题公园的一些特色和理念可知,C选项假日世界是如何发展起来的?最适合作文章标题。故选C

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册