用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(人教版)新教材2021-2022学年选择性必修第一册单元检测:Unit 3 Fascinating Parks Word版(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本人教版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1005 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/12/3 8:40:18
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

We all know that theme parks are places to have fun and amuse ourselves, but among so many exciting rides there are also some dangers. Make sure you know what the safety standards are for all the attractions at the park. If you do that, you will be safe and have fun.

Drink water. Believe it or not, dehydration—when your body doesn't have enough water—is the commonest cause of injuries at theme parks. Drinking water while you are at the park is not enough. You must make sure that you drink enough water before your visit.

Use your common sense. There are lots of people around, so make sure where your friends or family are. Also, if you are walking and want to stop, make sure nobody is walking behind you. First step aside, then look behind and if you aren't in anybody's way, then stop. It might sound exaggerated(夸张的), but crashes between people can cause accidents.

Follow the instructions. The majority of theme parks have instructions for each ride. Some rides only allow people of a certain height. So make sure you are not too tall or too short before boarding any ride. Also, people with certain diseases or conditions are advised not to go on some rides. Do remember: If you are told not to go on a ride, then DON'T.

Do not ride with a bad stomach or if you've just eaten. Rides can make you ill because of their violent changes of direction and your lunch may end up on someone else's head: surely not a very pleasant experience.

Have fun, relax, and be a little brave! Some rides might look scary but theme parks are very safe places.

( B )21What is the leading reason for injuries at theme parks?

ASnow.    BDehydration.

CFire.    DThe crash.

( D )22Which of the following will the author accept?

AChildren should not play in theme parks.

BOne shouldn't eat anything before riding.

COne must always stay with his friends or family in theme parks.

DOne must read the instructions before playing in theme parks.

( C )23According to the author________

Ait doesn't pay to go to theme parks

Bmen are more interested in theme parks than women

Cpeople can have lots of fun in theme parks

Dshy people should not go to theme parks

答案及解析:

【语篇解读】主题公园虽然能给我们带来极大的乐趣,但也存在一定的危险。本文介绍了在主题公园游玩时的一些注意事项。

21B 细节理解题。由第二段中的dehydration—when your body doesn't have enough water—is the commonest cause of injuries at theme parks.可知,脱水——当你的身体没有足够的水分时——是在主题公园里最常见的受伤原因,也就是说脱水是在主题公园里受伤的主要原因,故选B项。

22D 推理判断题。由第四段中的“Follow the instructions. The majority of theme parks have instructions for each ride.”可知,游玩时要遵循指示说明,大多数主题公园对每一个游乐设施都有说明,因此作者会同意在主题公园玩耍前,必须要认真看一下指示说明,故选D项。

23C 细节理解题。由第一段中的“Make sure you know what the safety standards are for all the attractions at the park. If you do that, you will be safe and have fun.”可知,确保你知道公园里所有景点的安全标准,如果你那样做,你会很安全,而且玩得很开心,由此可知,作者认为人们可以在主题公园里玩得很开心,故选C项。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册