用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021-2022学年新教材高中课时检测十八Unit5WorkingtheLandPeriod2选择性必修第一册(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
4个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本人教版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小955 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/9/9 16:34:57
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

  Every time you go shopping, the vegetables and fruit look so tempting that you wish you could buy all of them. Some people are lucky and can grow the vegetables and fruit in the gardens that they have. While getting fresh vegetables, they can also achieve great cost cutting.

  Mushrooms are expensive and can also go bad very quickly. Mushrooms can also be grown easily in the dark environment. In fact its better than growing other vegetables since you really dont need an outdoor space. A special type of soil that is good for growing mushrooms is easily available.

  Actually mushrooms arent even vegetables;  they are fungi(菌类) and for this reason, you dont even require sunlight to grow them. Well, how does one go about growing mushrooms?  You could always google “growing mushrooms” and you will find a number of mushroom growing kits(成套工具)available online that are effective and not very expensive either.

  Mushrooms can be added to any dish that you cook. Simply use them in pizzas, salads and anything that you pretty much fancy. Grow mushrooms in your own house and use them whenever you want. Fresh mushrooms are tastier than the ones that are stored in your refrigerator.

  If you have had a really good crop of mushrooms, then you can even store them. Ideally you should use the white variety of the mushrooms. Simply pick them, slice them and put them on a cookie sheet in a freezer. When they are frozen, just put them in a zip lock bag and you can use them when you want to. Remember to thaw(解冻)them before you use them, and they will give a really great taste to the dish that you are making.

【语篇概述】本文为记叙文。文章主要讲述了种植蘑菇的问题。

1. What can we know about growing mushrooms?

A. It takes much attention.

B. It needs lots of sunshine.

C. The soil is easily available.

D. The environment is demanding.

【解析】选C。细节理解题。根据第二段最后一句可知, 一种特别适合种植蘑菇的土壤很容易得到。故选C项。

2. What is the authors attitude towards growing vegetables in gardens?

A. Doubtful.          B. Supportive.

C. Objective.                   D. Disapproving.

【解析】选B。推理判断题。根据第一段第二句可知, 作者认为可以在花园里种植蔬菜和水果的那些人很幸运, 所以可以判断出作者是支持在花园里种植蔬菜的。故选B项。

3. What could be the best title for the text?

A. Simple to Cook Mushroom Pizzas

B. Fun and Easy to Grow Mushrooms

C. Expensive to Buy Mushrooms Online

D. Important to Eat Vegetables and Fruit

【解析】选B。主旨大意题。文章主要讲述了种植蘑菇很容易也很有趣, 故选B项。而简单的烹饪蘑菇比萨饼、网上购买昂贵的蘑菇以及吃蔬菜和水果很重要都与本文无多大联系。故排除ACD项。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册