用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
新课标2020高考英语二轮总复习第四讲阅读理解七选五4.3段尾句填空专题限时训练(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类二轮复习
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小933 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/4/11 13:46:14
    下载统计今日0 总计9
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

2019·甘肃天水一中高三下学期三模

Having a healthy family life can lower the risk of heart attack and boost your chance of living longer. __1__

Care for elders in a loving way

Caring for an elderly loved one is a wonderful way to show compassion and service, and it doesn't mean you have to sacrifice everything. __2__ Kids and marriages can be powerfully impacted by how these decisions are handledboth negatively and positively. They thoroughly think through the potential impact of moving an aging parent into the home or providing extended care. A good boundary with an aging parent is to do occasional outgoings.

Cultivate an attitude of gratitude

Healthy families set a culture of being grateful for the things you appreciate in life, big and small. Set up a respectful space where at the end of each day, each family member share what they are grateful for. __3__

Keep treats out of sight(and out of mind)

What you see is what you want to eat. __4__ Put the sugary treats out of sight and leave colorful fruits and vegetables out on the counter or on the most visible shelves in the fridge so that you're more likely to reach for a nutritious snack.

___5__

Healthy families will create a safe environment for healthy communication, where each individual feels like their feelings are acknowledged. When conflict arises, they don't have to agree with each other but they still need to acknowledge each other's feelings. They still feel their opinions are valued. They also learn tools for how conflicts can be resolved. No one shuts down, or runs away when there is disagreement. They work it out.

AFight fair

BLive healthily

CIf you keep fightingyou will hurt your family.

DKeep healthy snacks highly visible in your kitchen.

E. Here's how to maximize this amazing health asset(资产)

F. This sets up an atmosphere of appreciation that all can benefit from.

G. Healthy families have boundaries with aging parents and grandparents.

[语篇解读] 本文是一篇说明文。介绍如何拥有一个健康的家庭生活,并给出了几点建议。

1. E 【解析】根据本空前的“Having a healthy family life can lower risk of heart attack and boost your chance of living longer.”可知,健康的家庭生活能够降低得心脏病的风险并让你更长寿,下文又介绍了四点建议,此处需要一个承上启下的句子。E项中的“this amazing health asset(资产)”指的就是“Having a healthy family life”,故E项符合语境。

2. G 【解析】根据本空前的“Caring for an elderly loved one is a wonderful way to show compassion and service, and it doesn't mean you have to sacrifice everything.”可知,关心老人并不意味着你要牺牲一切,这里应该进一步解释这一句话的深层含义,故G(健康的家庭与父母和祖父母是有界限的)符合语境。

3. F 【解析】根据本空前的“Set up a respectful space where at the end of each day, each family member share what they are grateful for.”可知,建立一个尊重的空间,在每天结束的时候,每个家庭成员分享他们所感恩的事物,F项正好总结上文,符合语境。

4. D 【解析】根据本空前的“What you see is what you want to eat.”及本空后的“Put the sugary treats out of sight and leave colorful fruits and vegetables out on the counter”可知把含糖的食物放在看不见的地方,把健康的水果和蔬菜放在台面上,D项正好对应这个话题。

5. A 【解析】此处为本段小标题,根据内容可知,本段讲的是家庭生活中健康的交流方式及其在家庭冲突中所起的作用,A(公平竞争)最能概括本段内容,故A项符合语境。

  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册