用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(广西课标版)2020版高考二轮复习综合能力训练三(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类二轮复习
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1023 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/3/11 14:17:59
    下载统计今日0 总计6
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
(2019·山东烟台模考)
If you are the kind of tourist who likes to visit places with outstanding landscapes and multicultural cities,then Asia is the place to go.Take a cruise(乘船游览) to Asia and you will not be disappointed.
TheFinestAsianCruiseExplorations
Tourists who want to visit several Asian countries understand that cruising there is the best alternative.You can decide to take a two-week cruise,starting from Sri Lanka to Thailand.There’s also a three-week cruise that starts off in China all the way to Japan.A most popular voyage is one that starts from China to Singapore.
TheBestTimetoTravel
When touring Asia,it’s best to understand that different cruise lines have different travelling timelines.You can be caught in the rain during your tour(October to December in Malaysia and December to February in Indonesia).Most cruises take place from December to the end of March.
BookingCruise-shipTours
Given that you’ll probably be taking long flights to get to South Asia and the Far East,the budget will be large,especially if you are visiting as a family.In addition,many people tour this region,so it would be best if you book early when the prices are more appealing.
Activities
There are so many ports in Asia and this might bring a challenge if you want to get somewhere in time.Make sure you plan your day-trips in advance and follow the cruise line tours to avoid missing the boats.Apart from visiting the cities,you could also go to Borneo,Indonesia to see the orang-utans(猩猩).You can also hop across several islands from Bali,appreciate the colorful floats as well as the cherry blossoms in Japan and visit the floating fish farms in Vietnam.
【语篇导读】本文是一篇应用文。作者为喜欢瑰丽风景和多元文化城市的游客介绍了亚洲的一些景点。
21.Intheauthor’sopinion,whichcruiseisthemostwelcomingone?
A.FromChinatoSingapore.
B.FromSriLankatoThailand.
C.FlyingtotheFarEast.
D.FromChinatoJapan.
答案:A
解析:细节理解题。根据TheFinestAsianCruiseExplorations部分中的AmostpopularvoyageisonethatstartsfromChinatoSingapore.”可知,最受欢迎的乘船游览路线是从中国到新加坡。故选A项。
22.WhenisthebesttimeavailableontoursinIndonesia?
A.January.    B.February.
C.December.      D.March.
答案:D
解析:细节理解题。根据TheBestTimetoTravel部分中的Youcanbecaughtintherainduringyourtour(OctobertoDecemberinMalaysiaandDecembertoFebruaryinIndonesia).”可知,在印度尼西亚,十二月到二月会有雨,所以在印尼旅游的最佳时间是三月。
23.Wherecanyouappreciatethecolorfulfloats?
A.Bali.          B.Vietnam.
C.Japan.         D.Indonesia.
答案:C
解析:细节理解题。根据Activities部分中的YoucanalsohopacrossseveralislandsfromBali,appreciatethecolorfulfloatsaswellasthecherryblossomsinJapanandvisitthefloatingfishfarmsinVietnam.”可知,在日本可以欣赏到五彩缤纷的花车。
  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册