用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020届高考二轮复习题型组合练(十四)(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类二轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小134 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2019/12/15 9:07:36
    下载统计今日0 总计13
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
(2019·河南五校联考)There are dozens of movie recommendation engines on the Web .They're all different,but some are definitely better than others.
Rotten Tomatoes
Instead of telling Rotten Tomatoes which films you like,you can tell it what kind of films you enjoy,which actors you want to see,and other standards to help it find the best movie for you.There's a lot of variability in the quality of Rotten Tomatoes recommendations but it's also a nice way to find the right film for any mood.
Netflix
Netflix asks you to rate(划分等级)movies to determine which films y ou'll want to see next.And although it does make it easy to rate movies and it does return huge lists,the ideas it gives you aren't all that strong.It's easy to use,but it's not the best way to get movie recommendations.
Jinni
Whether you want to search for films based on your mood,time available,or reviews,the site has it all.But Jinni's most amazing feature is its semantic(语义的)search.You can enter a term like “films that show Chris Farley yelling” and the site will return films that match your question.Go to use Jinni.You won't regret it!
Criticker
Instead of just allowing you to rank films,Criticker compares your ratings to those of other users and see how closely your tastes match those of other users.Once the service finds matches,you can view these users' lists and see which movies they like.
1.Which one does the author recommend most?
A.Rotten Tomatoes.            B.Netflix.
C.Jinni.                      D.Criticker.
2.What makes Criticker special?
A.Comparing users' ratings.
B.Ranking your favourite films.
C.Offering different standards.
D.Finding films based on mood.
3.What is the purpose of the text?
A.To recommend the best online movies.
B.To show how to use movie search engines.
C.To introduce several movie search engines.
D.To explain how to find the best online movies.
体裁:说明文 题材:文化娱乐 主题:四个电影推荐引擎
【语篇解读】 本文是一篇说明文,主要介绍了四个较好的电影推荐引擎。
1.解 析:推理判断题。根据最后一段“Instead of just allowing you to rank films,Criticker compares your ratings to those of other users and see how closely your tastes match those of other users.Once the service finds matches,you can view these users' lists and see which movies they like”可知,Criticker不是仅允许你对电影进行排名,还将你的评分与其他用户的评分进行比较,看看你的品位与其他用户的品位的匹配程度;一旦该网站的服务系统找到与你的品位相匹配的用户,你可以查看这些用户的列表,并查看他们喜欢的电影。据此可以推断,作者最推荐的是Criticker,故D项正确。   
答案:D
2.解析:细节理解题。根据最后一段第一句“Instead of just allowing you to rank films,Criticker compares your ratings to those of other users and see how closely your tastes match those of other users”可知,Criticker不是仅允许你对电影进行排名,还将你的评分与其他用户的评分进行比较,看看你的品位与其他用户的品位的匹配程度。据此可知,Criticker的特别之处在于它能比较用户的评分,故A项正确。
答案:A
3.解析:写作意图题。通读全文内容,并根据文章第一段“There are dozens of movie recommendation engines on the Web.Th ey're all different,but some are definitely better than others”可知,本文主要介绍了四个较好的电影推荐引擎,故C项正确。
答案:C
  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册