A
Anyone can book a trip,but not everyone can plan the best adventure that's affordable and fun.Here are tips that we'd like to share with you about hotels.
Check Distances on a Map
It's not uncommon for hotels to slightly exaggerate(夸大)their closeness to attractions around town.If being close to a particular airport is important for your trip,confirm distances on Google Maps before you book a hotel.
|
Be Polite to the Staff
A little niceness goes a long way,especially with hotel staff that has to deal with difficult guests on a regular basis.When you check in,simply say hello to the cleaning staff when you pass them in the hall.This is not only common politeness,but it also increases your chances of getting perks(额外待遇)during your stay.
|
Skip the Package Deals
To appeal to new guests,some hotels will offer themed package deals(主题套餐)that sound exciting but may not be worth it.Sometimes these packages include things you don't want or need and the special rate could be higher than the regular rate.
|
Ask about Parking
Especially when you stay in large cities,parking costs really add up.Look for hotels offering parking rates.If parking is expensive,apps like Best Parking can help you find nearby parking lots at cheaper rates if you don't mind walking a bit.
|
We hope that you can find the tips on this page.Please visit us again to keep getting the best deals and travel tips.
【语篇解读】 本文是一篇应用文,旨在为旅游者提供一些入住旅馆的小建议。
1.Before booking a hotel,tourists are advised to .
A.check reviews of the hotel on the Internet
B.confirm whether they have empty rooms
C.make sure of the hotel's location
D.compare prices of different hotels
C [考查细节理解。根据Check Distances on a Map中的“...confirm distances on Google Maps before you book a hotel.”可知在预定酒店之前,应该先确定酒店的位置。]
2.When it comes to themed package deals,the author thinks .
A.they are reasonable
B.they have a lower special rate
C.they may not be really worth trying
D.they can satisfy tourists' all needs.
C [考查细节理解。根据Skip the Package Deals 中“...that sound exciting but may not be worth it.”可知主题套餐可能并不值得尝试。]
3.Where does this passage probably come from?
A.A travelling guide.
B.A tourist website.
C.An adventure book.
D.An entertainment magazine.
B [考查推理判断。本文主要介绍了一个网站给旅游者提供的入住旅馆的一些小建议,故选A tourist website.]