用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019版高考二轮复习专题限时集训1细节理解之事实认定(Ⅰ)(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗0金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类二轮复习
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小275 K
    上传用户123wangyan
  • 更新时间2019/9/5 16:43:45
    下载统计今日0 总计13
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
(2018·呼和浩特市调研考试)
Where Will You Go for Spring Break
Where are you going for Spring Break? The options are endless.Do you want to get your blood pumping from thrilling travels? Look no further! These tours and destinations will keep you on your toes all week long.
Panama: This underrated destination is a little-known secret for most tourists! Through this tour you'll get to hikesnorkel(使用呼吸管潜泳)and explore all the best sights this beautiful country has offered! Eight-day tours for $ 250/day.
Canada: This diverse country is full of options.Explore the east of Canada and visit cities such as MontrealQuebec or Toronto.If you're feeling adventurousexplore the western part of the country with a Canadian Rockies tour.During this twelve-day tour you will hike a glacier to beautiful scenery and wander through postcard-worthy villages.Tours to Canada for $ 200/day.
Iceland: Check off one of the seven wonders of the world with a tour of the Northern Lights and Golden Circle.Spend seven days full of adventure like hiking glacierssnowshoeing through Thingvellir National Parkrelaxing in the Geysir Hot Springs and of course experiencing the glory of the Northern Lights! Seven-day tours for $ 300/day.
South Africa: Discover the diverse culture and wildlife that makes up South Africa.Your tour plan includes a journey along the coast known as Rainbow NationHere you will enjoy beautiful scenerya hunting tour through Addo Elephant National Park and the wildlife in Tsitsikamma National Park.Nine-day tours for $ 230/day.
【语篇解读】 本文是一篇应用文,介绍了几处可供春假旅行的地方。
1What is the common characteristic of the travels mentioned in the text?
AExciting.                                      BRisky.
CEducational.                                  DEnvironmental.
A [考查推理判断。根据第一段中的Do you want to get your blood pumping from thrilling travelsLook no furtherThese tours and destinations will keep you on your toes all week long可知文中提到的四处旅游地可以使人热血沸腾故它们的共同特点是都令人兴奋。故选A]
2According to the textPanama is a destination which         .
Ais not as famous as the other three
Byou can go to for enjoying surfing
Coffers an option to hike in the park
Dtakes the most time of the four tours
A [考查细节理解。根据第二段第一句“This underrated destination is a little-known secret for most tourists可知,比起其他三处旅游地,巴拿马没有它们出名。]
3Which destination costs tourists the most money?
APanama.                                      BCanada.
CIceland.                                       DSouth Africa.
B [考查细节理解。根据第二段中的“Eight-day tours for $250/day,第三段中的“During this twelve-day tour...Tours to Canada for $200/day,第四段中的“Seven-day tours for $300/day及第五段中的“Nine-day tours for $230/day可知,到加拿大旅行花费最多。]
4What can be learned from the text?
ATourists can take a hot shower only in Iceland.
BTourists can hike glaciers in both Canada and Iceland.
CCanada offers a Rockies tour for tourists to explore the east.
DTourists can enjoy a hunting tour through Tsitsikamma National Park.
B [考查细节理解。根据第三段中的“During this twelve-day tour you will hike a glacier to beautiful scenery and wander through postcard-worthy villages及第四段中的“Spend seven days full of adventure like hiking glaciers可知,在加拿大和冰岛,游客可以在冰川上徒步旅行。]
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册